Header foto Vn Kozijntechniek logo
Beglazing, HR++ beglazing, inbraakwerende beglazing

Beglazing

Beglazing is een belangrijk onderdeel van uw woningverbetering. De innovaties op het gebied van beglazing zijn snel gelopen de laatste jaren. Laat u goed informeren over de vele mogelijkheden. Standaard levert VN KozijnTechniek Formule 3 beglazing in al haar kunststof gevelelementen. Dit glas is een HR++ type glas (U= 1,1), het is een veiligheidstype glas en het is inbraakwerend. In combinatie met de rubberdichtingen is het ook zeer geluidsreducerend.

In houten en aluminium kozijnen plaatsen wij standaard het HR++ type glas met een U-waarde van 1,1. Hierin plaatsen wij standaard dus geen veiligheids- of geen inbraakwerendglas, maar dat is optioneel wel mogelijk.

U bent niet verplicht de beglazing conform de NEN 3569 “veiligheidsbeglazing in uw woning” uit te voeren. Wij zijn echter wel verplicht, in verband met de uit de productaansprakelijkheid voortvloeiende kans op letselschade, u hierop te attenderen.

Naast dit fantastische Formule 3 glas kunt u voor allerhande opties kiezen, waaronder lamellen tussen het glas, incl. afstandsbediening en elektromotor. Wij leggen u op deze pagina’s eerst uit waarop u bij glas allemaal moet letten en daarna de vele opties.

Isolatiewaarde van materiaal
De isolatiegraad van een materiaal wordt uitgedrukt in de U-waarde. Die U-waarde staat voor de hoeveelheid energie (Kilowatt = Kw) die per minuut per m² per graad warmteverschil tussen binnen en buiten door dat materiaal wordt doorgelaten. Hoe lager de U-waarde, des te minder energie er wordt doorgelaten en dus hoe hoger de isolatiewaarde. Hoe hoger de isolatiewaarde, des te hoger uw besparing!

U-waarden bij benadering: • Normaal enkel glas ± 6,0 • Standaard isolatieglas 3,0 • HR++ramen 1,2 tot 1,6 • HR++ramen VN 1,1 • Spouwmuur woningbouw (ter vergelijking) ± 0,8

Hieronder is nog meer informatie te vinden over glas. Voor het gemak hebben we dit gecatagoriseerd voor u in onderstaande onderwerpen.

Wat u moet weten over isolerend dubbel glas en HR-glas
Formule 3 beglazing
Lamellen tussen het glas
Overige typen beglazing

 

BTW actie 2013


Nieuwe kozijnen in woning VN KozijnTechniek

Nieuwe kozijnen in woning VN KozijnTechniek

Nieuwe kozijnen in woning VN KozijnTechniek

Copyright (c) VN KozijnTechniek