Header foto Vn Kozijntechniek logo
Plaatsen kunststof dakkapel

Plaatsen dakkapel

U wordt tijdig geïnformeerd over het tijdstip waarop de Dakkapel wordt geplaatst. De werkzaamheden beslaan in de regel slechts een dag. De ruimte ter plaatse van de werkzaamheden dient vrij bereikbaar te zijn.

De werkzaamheden kunnen onder praktisch alle weersomstandigheden doorgang vinden. Hiervoor wordt een reeks voorzieningen getroffen, die het pand vrijwaren van vervuiling en beschadiging. De sparing in uw dak is gemiddeld maar een uur open. Voor het maken van de sparing in het dak zal aan de binnenzijde de eventueel aanwezige betimmering zodanig worden verwijderd, dat een minimum aan beschadigingen ontstaat. Waar nodig wordt de dakconstructie aangepast met extra gordingen en knieschotten.

De opdracht is inclusief binnenafwerking op de directe aansluiting van de dakkapel op het dak. Het grove vuil en de pannen zullen worden afgevoerd. De vensterbank wordt pasgemaakt en gemonteerd. Alles wordt behang- en schilderklaar opgeleverd en bezemschoon achtergelaten.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Klik links in het menu voor het aanvragen van onze brochure, een offerte voor een kunststof dakkapel, het stellen van een vraag of het maken van een opmerking.

Een nieuwe etage in enkele uren:

bekijk hier een beeldverslag van het plaatsen van een dakkapel.
een dakkapel van VN kozijntechniek

09.00 uur: Start werkzaamheden.

dakkapellen met kunststof kozijnen

10.00 uur: Weghalen pannen en inzagen dak.

een onderhoudsvrije dakkapel van VN

11.00 uur: Plaatsen dakkapel en verankeren.
dakkapellen van VN, mooi, duurzaam en onderhoudsvrij

12.00 uur: Pannen aansluiten, lood aanbrengen en ruiten erin. Uw woning is weer wind en waterdicht. Rond 16.00 uur is de kapel ook aan de binnenkant geheel afgetimmerd en kunt u uw nieuwe etage schoonmaken en in gaan richten.

 

 

BTW actie 2013


Nieuwe kozijnen in woning VN KozijnTechniek

Nieuwe kozijnen in woning VN KozijnTechniek

Nieuwe kozijnen in woning VN KozijnTechniek

Copyright (c) VN KozijnTechniek