Header foto Vn Kozijntechniek logo
Kunststof Kozijnen en deuren

Kunststof kozijnen en deuren

Kunststof kozijnen fabrikant
VN KozijnTechniek produceert haar hoogwaardige kunststof kozijnen in eigen fabrieken. Onze kunststof kozijnen voldoen aan strenge specificaties. Deze specificaties bevatten onder meer het aanbrengen van gegalvaniseerde stalen kokers binnen het kozijnprofiel.

Bij raamvleugels wordt standaard een geïntegreerd veiligheidssysteem geleverd, dat is uitgerust met zowel paddestoelnokken als rolnokken.

Kiest u voor een kunststof kozijn van VN, dan zijn uw kunststof kozijnen bijzonder sterk, inbraakpreventief en voldoen ze aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen©.

Vlak en verdiept kozijnsysteem.
Het kunststof kozijn is ook in estethisch opzicht een volwassen product. Voor elke bouwstijl hebben wij de juiste profilering in huis.

Milieuvriendelijk
Kunststof kozijnen zijn milieuvriendelijker dan houten of aluminium kozijnen. Kunststof is in tegenstelling tot hout goed te recyclen. Ook zijn er voor kunststof kozijnen geen verven of afbijtmiddelen nodig, die bij houten kozijnen noodzakelijk blijven.

Wilt u meer zien over de voordelen van kunststof kozijnen? Bekijk deze film over kunststof kozijnen op YouTube.

Een belangrijk onderdeel van elk kozijn is de beglazing. VN Kozijntechniek levert haar kozijnen met HR++ beglazing. Dit Hoog Rendementsglas isoleert tot 5 maal beter dan huidige types beglazingen. Ook uw veiligheid is echter belangrijk. Op uw nieuwe ramen en deuren zit al het Politiekeurmerk, maar uw beglazing was tot nu toe niet inbraakwerend. Bij VN Kozijntechniek vanaf nu wel.

Profieldoorsnedes
Bekijk hier de profieldoorsnedes van onze verschillende soorten kunststof kozijnen.

U krijgt nu standaard de combinatie van voordelen. Uw nieuwe beglazing is zowel Hoog Rendement als Inbraakwerend. Twee belangrijke voordelen in 1 ruit. Vraag nu een offerte aan.

kunststof kozijnen van VN KozijnTechniek

 

BTW actie 2013


Nieuwe kozijnen in woning VN KozijnTechniek

Nieuwe kozijnen in woning VN KozijnTechniek

Nieuwe kozijnen in woning VN KozijnTechniek

Copyright (c) VN KozijnTechniek