Header foto Vn Kozijntechniek logo
Schuifpuien, een hefschuifpui of een kiepschuifpui?

De Schuifpui, hefschuifpui of kiepschuifpui?

De schuifpui is een moderne oplossing om een royale doorgang naar uw tuin of balkon te creeren. Door het grote glasoppervlak heeft u veel lichtinval binnen. In het voorjaar en het najaar, wanneer het buiten koud is, maar de zon wel schijnt, verwarmen de zonnestralen door het sterk isolerende glas uw vertrek aangenaam.

Er zijn drie typen schuifpui:

Hefschuifpui of kiepschuifpui?
VN Kozijntechniek levert dus twee soorten schuifpuien: de hefschuifpui en de kiepschuifpui. Wat is het verschil?

Bij de hefschuifpui kan de deur alleen schuiven. De hefschuifpui heeft een lage opstap en kan met één vinger worden bediend. Dit is met name voor minder validen en ouderen een groot voordeel ten opzichte van een kiepschuifpui.

Bij de kiepschuifpui kan de deur schuiven en kiepen. U kunt de schuifpui dus open zetten zonder dat iedereen zomaar binnen kan lopen. Onze kiepschuifpuien worden uitgerust met een nieuw type beslag dat minder menskracht voor bediening vereist dan gewone kiepschuifpuien.

Bij het plaatsen van een schuifpui zitten vaak veel kosten in de bouwkundige voorzieningen die getroffen moeten worden. Bij bouwkundige ingrepen moet daarnaast soms een vergunningaanvraag ingediend worden bij de gemeente. Al deze werkzaamheden nemen wij op uw verzoek graag zelf ter hand, zodat uw opdracht sneller en ook voordeliger uitgevoerd kan worden. VN KozijnTechniek regelt indien gewenst dus het hele traject van vergunningaanvraag tot plaatsing van de schuifpui voor u.

schuifpuien van VN KozijnTechniek

 

BTW actie 2013


Nieuwe kozijnen in woning VN KozijnTechniek

Nieuwe kozijnen in woning VN KozijnTechniek

Nieuwe kozijnen in woning VN KozijnTechniek

Copyright (c) VN KozijnTechniek