Header foto Vn Kozijntechniek logo
Prijzen kozijnen en deuren in kunststof, aluminium of hout

Prijzen kozijnen en deuren

Is een auto van € 30.000 duurder dan een auto van € 20.000? Niet als je er € 15.000 meer voordeel aan hebt in verbruik of restwaarde etc. Dit geldt ook voor de prijs van kozijnen, met dien verstande dat u bij kozijnen nooit een foute keus mag maken, want die zijn niet meer in te wisselen. Dus hier is goedkoop duurkoop voor de rest van uw leven.

Voor een gemiddelde tussen- of hoekwoning kost het slechts circa € 35.000 om al uw kozijnen en deuren te vervangen, inclusief beglazing en binnenafwerking. Dus dat is slechts 12% van de gemiddelde verkoopwaarde van een woning in Nederland. Wat precies de prijzen voor kozijnen en deuren zijn is moeilijk te zeggen omdat er vele mogelijkheden zijn, met dito prijsverschillen en omdat alles maatwerk is.

Daarnaast is de functie en het gebruik van invloed op de prijs van uw kozijn. Het advies is erg belangrijk, in verband met type beglazing, ventilatie, grootte en richting van draaidelen, etc. Wanneer u het goed doet dan koopt u maar eenmaal kozijnen voor de rest van uw leven. En tijdens de levensduur is uw besparing bij VN KozijnTechniek groter dan de aanvankelijke investering.

Ook kan de vorm van betaling geld opleveren, in verband met de nog steeds beschikbare belastingvoordeel wanneer u met geleend geld in uw eigen eerste woning investeert.

Besparing

Ramen en deuren vormen het grootste warmtelek van uw woning. U kunt tot tweeduizend euro per jaar besparen op uw stook- en onderhoudskosten wanneer u de juiste keuze maakt.

U bespaart circa € 600,- aan stookkosten per jaar wanneer u overstapt van enkel glas naar VN Formule 3 ramen, waarbij uitgegaan is van een totale gasprijs van € 0,70 per m3 en een vervanging van glasoppervlakte van uw woning van circa 20m2. De besparingen zijn mede afhankelijk van woninggebruik, gevelisolatie en glasoppervlakte. Dit kan per situatie sterk verschillen.

Tijdens de levensduur van uw nieuwe kozijnen is uw besparing op energiekosten al hoger dan de investering zelf. Deze hoge besparingen en het daarmee samenhangende financieel voordeel heeft meerdere oorzaken. En mocht u gaan verhuizen, dan zult u ook aangenaam verrast worden door de meerwaarde van uw woning door de investering in nieuwe kozijnen van VN KozijnTechniek.

Energiebesparing is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook fijn voor het milieu. Besparingen op uw energiekosten worden met name door drie factoren bepaald:

  • Het kozijnsysteem (aansluitdetails, rubberafdichtingen)
  • De spouwafdichting (glaswol, DCP-folie, hout/gipsafwerking binnenkant)
  • Het type ramen (standaard isolatieglas, HR-glas, HR+-glas)

Het spreekt voor zich, dat aan alle details uitgebreid zorg is besteed. U kunt onze 'digibon' invullen, waarmee u kunt informeren naar uw besparing; u krijgt dan geheel vrijblijvend een Offerte.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Klik hier voor het aanvragen van onze brochure, het stellen van een vraag of het maken van een opmerking.

 

 

 

 

BTW actie 2013


Nieuwe kozijnen in woning VN KozijnTechniek

Nieuwe kozijnen in woning VN KozijnTechniek

Nieuwe kozijnen in woning VN KozijnTechniek

Copyright (c) VN KozijnTechniek