Header foto Vn Kozijntechniek logo
Financiering van uw Kozijnen

Betalingsmogelijkheden

Naast contante betaling bestaat de mogelijkheid om tegen gunstige condities uw investering achteraf per maand te betalen. Dit kan op financieringsbasis of op hypothecaire basis.

Er zijn dus 3 betalingsmogelijkheden:

  1. Contante betaling (praktisch altijd zonder aanbetaling)
  2. Flexible Finance®. Tegen een lage variabele rente en zonder verdere kosten een lening afsluiten met altijd dezelfde bruto maandlasten die inclusief rente en aflossing zijn.
  3. Hypotheek afsluiten of aanpassen of een tweede hypotheek afsluiten. De hoogte en vorm van uw hypotheek hangen geheel af van uw persoonlijke wensen en uw financiele profiel.

Fiscaal voordeel
De rentekosten die gelden voor woningonderhoud en woningverbetering van de eerste woning zijn nog steeds voor 100% aftrekbaar van uw inkomen. Net als bij de aanschaf van de meeste woningen kan voor de aanschaf van kozijnen een hypotheek verstrekt worden. Voor een financiering of hypotheek komt na onze kozijnadviseur een gediplomeerde financieringsexpert die deze zaken met u doorneemt. Hij kan voorrekenen welke voordelen en verplichtingen het afsluiten van een hypotheek of lening met zich meebrengt.

VN KozijnTechniek kan u alleen feitelijke informatie geven over de diverse betalingsmogelijkheden. Wij kunnen u niet adviseren. Dit behoort door een gediplomeerde financieel deskundige te gebeuren, in verband met de Wet Zorgplicht die sinds 1 januari 2008 bestaat. Dit is zo door de AFM bepaald.

 

BTW actie 2013


Nieuwe kozijnen in woning VN KozijnTechniek

Nieuwe kozijnen in woning VN KozijnTechniek

Nieuwe kozijnen in woning VN KozijnTechniek

Copyright (c) VN KozijnTechniek