Header foto Vn Kozijntechniek logo
Flexible Finance, de financiering van kozijnen

Flexible Finance®

Veel mensen kiezen ervoor hun investering in hun woning te doen via het product Flexible Finance. De populariteit hiervan is te danken aan meerdere factoren. Zo is Flexible Finance goedkoper dan leasen, en het kan eenvoudig worden gebruikt bij de voorfinanciering van een eventueel later af te sluiten hypotheek. Er bestaat geen boeteclausule en u betaalt, zo u wenst, een vast laag maandbedrag over de gehele looptijd.

Een financieel expert informeert u uitgebreid voordat u de financieringsovereenkomst(en) tekent.

Met Flexible bedoelen wij dat u nergens aan vast zit. U kunt geheel naar eigen inzicht versneld aflossen of geheel inlossen voor een eventueel ander financieringsvorm, zonder boeteclausule en met direct rentevoordeel. De huidige rente is 5,9%.

Voorbeeld:
U renoveert uw hele woning. U vervangt al uw kozijnen en beglazing, inclusief binnenafwerking en ook vervangt u uw voordeur door één van de prachtige exemplaren hier op onze site. Dan kost u dat over het algemeen voor een tussenwoning maximaal € 350,00 bruto per maand. Dit is inclusief rente én aflossing. Hier gaat uw fiscaal voordeel nog vanaf. Ook uw stookkosten zijn een stuk lager. En uw onderhoudskosten zijn vanaf nu verwaarloosbaar. En uw spaargeld houdt u op de bank, waar u weer rente over krijgt. Alles bij elkaar zullen uw netto maandlasten dus maar beperkt toenemen, terwijl u wel direct van alle voordelen van comfortabel wonen geniet.

 

BTW actie 2013


Nieuwe kozijnen in woning VN KozijnTechniek

Nieuwe kozijnen in woning VN KozijnTechniek

Nieuwe kozijnen in woning VN KozijnTechniek

Copyright (c) VN KozijnTechniek