Header foto Vn Kozijntechniek logo
Organisatie, specialist in kunststof, aluminium en houten kozijnen en deuren

Organisatie

VN KozijnTechniek is een bedrijf met een bijzonder klantgerichte benadering. Dankzij de jarenlange expertise met kozijnrenovaties bij particulieren kan VN KozijnTechniek vormgeven aan uw wensen en ideeen. Zo bekijken wij samen met u op welke wijze uw pand het best verbeterd kan worden, uiteraard met oog voor het karakter van uw woning.

Producent van kunststof kozijnen
Sinds 1970 produceren wij kunststof kozijnen voor de particuliere markt. Verder ontwerpen wij gevels en monteren uw opdrachten met eigen montageploegen. Wij zijn een onderdeel van Ventura Business b.v. Andere bedrijfsonderdelen produceren ook voor de projectmarkten, aannemers en architecten.

Keurmerken

Om gevelelementen voor 50 jaar probleemloos in uw woning te laten functioneren zijn diverse testen en keurmerken ontwikkeld. VN KozijnTechniek bezit alle relevante keurmerken. Daarnaast dragen wij bij aan het Recycling Systeem van gevelelementen.

Een essentieel onderdeel van ons productiesysteem is trajectbewaking. Dit biedt ons de mogelijkheid een zeer ruim kozijnassortiment te voeren. Er is een constante kwaliteitscontrole, waardoor gegarandeerd kwaliteitskozijnen geleverd worden. Deze voldoen aan alle actuele richtlijnen en bouwnormen.

Zo kunt u met een gerust hart uw opdracht aan ons afgeven.  Wij horen graag wanneer u een andere aanbieder van kozijnen heeft gevonden met dezelfde prestatie.

Informatie aanvraag

Offerte aanvraag

 

 

 

 

 

BTW actie 2013


Nieuwe kozijnen in woning VN KozijnTechniek

Nieuwe kozijnen in woning VN KozijnTechniek

Nieuwe kozijnen in woning VN KozijnTechniek

Copyright (c) VN KozijnTechniek